keskiviikko 28. elokuuta 2013

Takaisin takamaille ja eteenpäin

Hylje kävi morjenstamassa
Isä vetää moonwalkia mustalla hiekalla

Lampaat tykkää että ruoho on vihreämpää ylempänä. 

Näitä veijareita lojuu teiden varsilla kymmeniä tuhansia. Onneksi ne ei sinkoile kuten meidän sarvipäät vaan menevät kiltisti, tai paniikinomaisena tien sivuun tai vaan makoilevat tien vieressä. Riippuu vähän lampaasta =)

Löytyihän se! Paikallinen farmari on aikoinaan ottanut talteen koneen hyödyllisimmät osat =)

70-luvulla tänne rysähti Yhdysvaltain laivaston kone.  Todella ihmeellisen näköinen järjestelmä keskellä vielä ihmeellisempää mustaa aavikkoa...
Aivan mieletöntä! 
Sölheimajokull

Skogafoss ja joku hymyilevä duunari

Ei näin rumia kavereita kehtaa kyytiin ottaa

Thingvellir National Park
Matka jatkui Thingvellir- puistosta kohti pohjoista. Ykköstietä olisi päässyt huomattavasti nopeampaa, mutta sattumoisin meillä on tällainen Toyotan Land Cruiser alla joka oikein huutaa päästä keskivertoa huonommalle sorapätkälle!  Tie nro 550 hipoo porisjökull ja langjökull-jäätiköitä. Tällä tiellä ohitimme matkailuauton jossa komeili suomen rekisterikilpi! Vaihoimme pikaisesti kuulumiset ja jatkoimme matkaa kohti seuraavaa majapaikkaa Voguria. 


Navigaattorissa on tähän asti ollut asetus etsiä reitti määränpäähän lyhimmän reitin mukaan ja reittivalinnat vain paranee...Tie nro 60 oli kuitenkin ihan rehellistä ja tasaista asfalttia, vuoren yli.

Ihmisiä ja lampaita vuoren juurella


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti